svētdiena, 2012. gada 9. decembris

Gada mierīgākais laiks.



Apmaiņā pret invenāru tiku pie colas, kura glābj manu embrioloģijas vakaru. Šis priekšmets manu interesi spej noturēt ļoti īsu laiku, tāpēc esmu spiesta izdomāt veidus, kā to padarīt interesantāku. Ja Tev ir pieredze, gaidīšu ierosinājumus. Esmu gatava izmēģināt jebko.









Baltā krāsa rada ilūziju, ka kļuvis gaišāks, un lailai tas ļoti palīdz [gandrīz tik pat labi kā sarkanais diedziņš], bet līdz ar to nāk arī grābšanas un kampšanas laiks, kurā visos veikalos cenšas pierunāt pirkt krāmus, kuriem nav vispār nekādas vērtības. Grūti saglabāt dāvināšanas prieka patieso ideju [pat ja tai ir sasodīti reliģiska izcelsme], ja materiālajai pasaulei tiek piešķirta tik liela nozīme.





Jaunā gada plāni ir grandiozi. Un tās pat nav jaunā gada apņemšanās, kuras centies izpildīt pretdabiski sev uzspiežot lietas, kuras nekad neesi darījis. Šoreiz katrs no check list punktiem tiek gaidīts ar milzīgu nepacietību, un realizācija sākas jau tagad, nevis pirmajā janvārī. Beigu beigās- katra diena ir pietiekami laba, lai sāktu lielas lietas. 









Veiksmi mums un jums! Mēs izvirzamies finiša taisnē! 



Nav komentāru: